Zoek

Uw winkel kassasysteem op maat volgens uw behoeftes

Hebt u plannen om zelf een winkel op te starten? Dit is uiteraard een grote stap en om ervoor te zorgen dat alles goed en vlekkeloos verloopt zal u heel wat uurtjes spenderen aan het inrichten en aankopen van al uw benodigdheden. Een eigen winkel heeft uiteraard heel wat voordelen want u bent vanaf nu uw eigen baas en regelt zelf uw uren. Maar uiteraard is de winkeluitrusting ook iets waar men goed moet over nadenken en vooral ook uw winkel kassasysteem moet volledig aangepast zijn aan uw producten en behoeften.

Lire plus »

Is een geregistreerd kassasysteem verplicht?

Uitbaters van een zaak waar geregeld maaltijden worden geconsumeerd moeten hun klanten een zogenaamde vereenvoudigde factuur meegeven. Vroeger gebruikte men hiervoor gewoon een bonnetje maar dit is door de nieuwere wetgeving niet altijd meer voldoende. Hier moet men een geregistreerd kassasysteem aanschaffen, dat het bonnetje vervangt. De regels zijn van toepassing op zaken waar men meer dan 10% van hun omzet haalt uit ter plaatse genuttigde maaltijden. Alleen voor café’s en frituren geldt hier een uitzondering.

Lire plus »
kassasysteem

Kassasysteem voor de kmo

Een kassa systeem is onmisbaar voor elke kmo, hoe klein of hoe groot het bedrijf ook moge zijn. Wanneer u rechtstreeks zaken verkoopt aan klanten hebt u een kassasysteem nodig om alle transacties goed in het oog te kunnen houden. U vindt een kassa register in alle mogelijke formaten, met de meest uiteenlopende mogelijkheden en voor de meest diverse prijzen. Welk kasregister het beste past bij uw bedrijf, hangt af van wat u er precies mee wilt doen. U kunt hierover raad vragen aan een groothandel kassasystemen, een aantal opzoekingen doen of rechtstreeks prijzen aanvragen bij verschillende leveranciers. Dat laatste kan zeer eenvoudig via deze website!

Lire plus »

Kasregister: hoe een keuze maken?

Een kasregister hebt u altijd nodig, hoe groot of hoe klein uw onderneming ook moge zijn. Vanaf het moment dat u directe, on-site transacties doet met klanten, hebt u een kasregister nodig om een goed overzicht te houden over alle verkoopsacties. Er bestaan kassaregisters in alle mogelijke formaten, met de meest diverse mogelijkheden en voor de meest uiteenlopende prijzen. Een zeer eenvoudig kasregister kan prijzen optellen en een bonnetje afdrukken met daarop alle transacties die voor de klant zijn gedaan. Maar een kasregister is natuurlijk veel meer dan enkel maar een luxueuze rekenmachine en printer in één. Zelfs het simpelste kasregister systeem kan vandaag de dag productcodes opslaan zodat het gemakkelijker wordt om alle verkoopsbewegingen te volgen.

Lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kassasystemen ?