Betaalterminal: hoe werkt het?

Een betaalterminal is vandaag de dag in steeds meer handelszaken terug te vinden. De voordelen van een pinautomaat zijn dan ook niet te onderschatten:

Een betaalterminal is vandaag de dag in steeds meer handelszaken terug te vinden. De voordelen van een pinautomaat zijn dan ook niet te onderschatten:

  • Betalen met een betaalterminal gaat veel gemakkelijker en sneller dan met cash geld.
  • Wanneer klanten met een pinapparaat betalen, is dit veel veiliger voor de handelaar. Die hoeft namelijk minder cash geld achter de hand te houden, zodat zijn zaak minder interessant wordt voor dieven.
  • Wanneer er wordt betaald via een betaal terminal kunnen er geen fouten worden gemaakt met het wisselgeld.

Dat zijn de voornaamste redenen waarom de pin automaat zo populair is bij de meeste handelaars. Maar hoe werken de betaalterminals eigenlijk? U leest het hier!

 

Types van betaalterminals-mobiele automaten en toonbank

De ene betaalterminal is de andere niet. Er zijn verschillende betaal terminals op de markt zodat u er zeker één vindt die aansluit bij uw behoeften. De eerste soort betaalautomaat is de toonbank pin automaat. Zoals het woord het zelf zegt, zet u deze gewoon op de toonbank of bij de kassa. 80% van uw klanten beschikken over een portefeuille vol betaalkaarten. Met een toonbank betaal automaat kunt u hen snel en veilig laten betalen aan de kassa. Comfortabel voor hen en voor u! En als uw klanten niet naar de betaalterminal willen komen, dan brengt u de pin apparaat gewoon naar hen. Dat kan, met een mobile betaalterminal. Vooral in samenwerking met kasregisters in de horeca is een mobiele betaalterminal de ideale oplossing voor in uw restaurant of taverne. Nu verliest u tijd met klanten die niet het juiste bedrag op zak hebben, met grote bankbiljetten en kleine muntjes. Met een mobiele terminal behoort dit alles tot het verleden: u ontvangt ter plekke, zonder dat uw klanten zich moeten verplaatsen.

Beschikt u over een automaat voor bepaalde goederen? Dan is het interessant indien u er ook dan voor kunt zorgen dat uw klanten met hun betaalkaart kunnen betalen. Een ingebouwde betaalterminal biedt dan de oplossing. Deze is te vinden in alle soorten en maten en voor elk type bankkaart. Ook welbekend is natuurlijk de pinnen automaat voor het tankstation. Deze zorgt ervoor dat klanten 24/24 kunnen tanken, en dat in alle veiligheid. En ten slotte: u wilt een beurs organiseren, een braderie of een tijdelijke promotie … ? Voor deze speciale evenementen kunt een betaalterminal huren voor een periode van 1 dag tot 1 maand.

 

In drie stappen naar het kopen of het huren van een betaalterminal

Wanneer u hebt besloten dat u uw klanten de kans wilt bieden om ook in uw zaak met een bankkaart te gaan betalen, kunt u deze stappen volgen om een betaalterminal in huis te halen:

  • Bepaal uw juiste behoefte, want er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Wilt u kredietkaarten, bankkaarten of alleen Proton aanbieden? Hebt u een mobiele pin automaat, een toonbank betaalterminal of nog een andere nodig?
  • Contacteer een firma die bij u pinapparaten kan plaatsen. Dat doet u het snelst en het makkelijkst via deze website!
  • Plaats uw bestelling en wacht op de levering van uw betaalautomaten. Vergeet niet om uw vaste en potentiële klanten ervan op de hoogte te brengen dat ze vanaf nu met hun betaalkaart bij u terecht kunnen! Dit kan bijvoorbeeld met een speciale sticker aan de ingang van uw handelszaak.

Klaar voor pinautomaten in uw zaak? Hier kunt u GRATIS offertes aanvragen bij verschillende leveranciers. Doet het vandaag nog en u krijgt een antwoord binnen de 48 uur!

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kassasystemen ?