Horecamateriaal voor de kassa

Of het nu gaat om tavernes, restaurants of hotels ... allemaal hebben ze voortdurend nood aan horecamateriaal voor hun kassa. Dat geldt natuurlijk net zo goed voor andere handelszaken, maar toch is het belangrijk om aan te stippen dat er bijzondere eisen worden gesteld aan dit soort horecamateriaal:

Of het nu gaat om tavernes, restaurants of hotels … allemaal hebben ze voortdurend nood aan horecamateriaal voor hun kassa. Dat geldt natuurlijk net zo goed voor andere handelszaken, maar toch is het belangrijk om aan te stippen dat er bijzondere eisen worden gesteld aan dit soort horecamateriaal:
• Horecamateriaal voor de kassa moet voorzien zijn op het feit dat er in de horeca, vooral tijdens piekmomenten, zeer snel moet worden gewerkt.
• In de horeca zijn vaak zeer veel verschillende medewerkers actief in dezelfde onderneming. Door de hectische omstandigheden is een scherpe controle door de werknemer niet altijd om tavernes, restaurants of hotels … allemaal hebben ze voortdurend nood aan horecamateriaal voor hun kassa. Dat geldt natuurlijk net zo goed voor andere handelszaken, maar toch is het belangrijk om aan te stippen dat er bijzondere eisen worden gesteld aan dit soort horecamateriaal:
• Horecamateriaal voor de kassa moet voorzien zijn op het feit dat er in de horeca, vooral tijdens piekmomenten, zeer snel moet worden gewerkt.
• In de horeca zijn vaak zeer veel verschillende medewerkers actief in dezelfde onderneming. Door de hectische omstandigheden is een scherpe controle door de werknemer niet altijd met een handig touchscreen en hij wordt altijd geleverd met speciale software die u het leven zoveel makkelijker zal maken. Enkele voorbeelden van de functies van een dergelijk systeem, toegepast op het restaurantwezen:
• Een flexibel plan voor de tafelverdeling opstellen en aanpassen (gekoppeld aan de reservaties).
• Eenvoudige configuratie en wijziging van de touchscreen en van de dagelijkse producten.
• Rechtstreeks afdrukken van menu’s en wijnkaarten met enkele clicks.
• Meerdere betalingsmethodes beschikbaar, zoals aparte facturen voor zakelijke klanten.
• Aparte totalen voor de verschillende btw-tarieven
• Afdrukken van het kasticket in de taal van de klant, ideaal voor de bediening van toeristen.
Op zoek naar horecamateriaal voor uw kassa? Hier kunt u VRIJBLIJVEND tot drie offertes aanvragen bij verschillende leveranciers. Doe het vandaag nog en u krijgt een antwoord binnen de 48 uur!

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kassasystemen ?