Een kassa huren: een goed idee?

Voor beginnende bedrijven is huren kassa dikwijls een erg interessante – zij het nog weinig gebruikte – optie. Wat voor bedrijf u ook hebt, in welke sector u ook actief bent, wanneer u rechtstreeks zaken verkoopt aan klanten hebt u een kassa nodig om alle transacties goed in het oog te kunnen houden. Een kassa bestaat in alle mogelijke formaten, met de meest diverse mogelijkheden en voor de meest uiteenlopende prijzen. Maar omdat startende ondernemingen vaak geen middelen op overschot hebben, kan huren kassa voor hen interessanter zijn dan kopen kassa. Het huren kassa is voor hen een unieke kans om de startkosten te drukken. Een kassa kopen kan altijd later nog, wanneer er meer financiële middelen voor handen zijn.

Een kassaregister huren is voor beginnende bedrijven dikwijls een erg interessante – zij het nog weinig gebruikte – optie. Wat voor bedrijf u ook hebt, in welke sector u ook actief bent, wanneer u rechtstreeks zaken verkoopt aan klanten hebt u een kassa nodig om alle transacties goed in het oog te kunnen houden. Een kassasysteem bestaat in alle mogelijke formaten, met de meest diverse mogelijkheden en voor de meest uiteenlopende prijzen. Maar omdat startende ondernemingen vaak geen middelen op overschot hebben, kan de kassa verhuur voor hen interessanter zijn dan een kasregister te koop. De kassa verhuur is voor hen een unieke kans om de startkosten te drukken. Een kassa kopen kan altijd later nog, wanneer er meer financiële middelen voor handen zijn.

 

De verschillende stappen om een kassaregister te huren

Het eerste wat u moet doen voor het huren kassa is goed nadenken over wat voor kasregister u precies nodig hebt. Niet alle kassasystemen zijn namelijk even goed geschikt voor alle bedrijven. Ten eerste moet u rekening hebben met de grootte van uw bedrijf. Hebt u een uitgebreide winkel met verschillende departementen en een groot aanbod van verschillende producten? Dan moet u een kassa huren voor één waarin heel veel verschillende codes en gebruikers kunnen worden opgeslagen. Hebt u daarentegen een kleinere winkel met weinig personeel? Dan kunt u bij het huren kassa beter kiezen voor een eenvoudige en goedkope kassa.
Wanneer u een goed idee hebt van wat de verhuur kassa precies voor u inhoudt, kunt u op zoek gaan naar een leverancier. Beginnen zoeken in de Gouden Gids of lukraak via het web (bijvoorbeeld door te zoeken op betaalterminal horeca antwerpen, betaalterminal limburg, kasregisters horeca lier of kasregisters limburg), is een tijdrovende en weinig betrouwbare methode. Wat u moet doen, is prijzen vragen van verschillende betrouwbare leveranciers en die onmiddellijk vergelijken. En dat is nergens eenvoudiger dan via deze website.

 

De voordeelen van de kassa verhuur

U kunt bij de verhuur kassa kiezen voor alle mogelijke formaten, met de meest diverse mogelijkheden en voor de meest uiteenlopende prijzen. Het begint bij zeer eenvoudige toestellen die prijzen optellen en een bonnetje afdrukken met daarop alle transacties. Maar indien u bereid bent om wat meer geld op tafel te leggen voor de kassa verhuur, zult u zich die investering zeker niet beklagen. Voor nog steeds een relatief laag maandelijks bedrag kunt u door deze optie:

  • de productiviteit te verhogen;
  • uw omzet te verzekeren dankzij uitgebreide beveiligingsfuncties;
  • uw bedrijfsimago te verhogen door de foutenlast te verminderen.

De kassa verhuur mag dan nog niet zo ingeburgerd zijn als het aanschaf, het heeft wel een aantal duidelijke voordelen:

  • U hoeft geen grote investering op voorhand te doen.
  • In de plaats krijgt u een perfect voorspelbare maandelijkse kost.
  • Interessant voor starters: indien er een verkeerde inschatting van de behoeften gebeurde, kan het contract gewoon weer worden stopgezet.
  • Voor een relatief laag bedrag krijgt u de beschikking over een geavanceerd systeem.
  • Altijd support bij de hand door de leverancier.

Geïnteresseerd? Langs deze weg kunt u GRATIS tot drie offertes aanvragen bij verschillende leveranciers. Het is geheel vrijblijvend en u krijgt een antwoord binnen de 48 uur!

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kassasystemen ?