Hoe uw kassasystemen doeltreffend beveiligen?

Hoe kunt u het beste uw kassasysteem beveiligen? U vindt het hier!

U wilt uw horecazaak moderniseren of bent van plan om binnenkort te starten met het uitbaten van een café, restaurant, brasserie of dergelijke? Dan is het belangrijk om de nodige aandacht te besteden aan de keuze van een kassasysteem én aan de beveiliging ervan.  Het kassasysteem is namelijk de centrale spil van een goed draaiende zaak: hier begint een vlotte bediening en communicatie, een overzichtelijke en transparante boekhouding en administratie en een tevreden klantenbestand, personeel én uitbater. Maar hoe maakt u uw keuze tussen het gigantische aanbod kassasystemen en beveiligings-systemen op de markt? Deze inleidende gids geeft u alvast een duwtje in de goede richting zodat u weet waar u op moet letten bij het kiezen van een nieuw kassasysteem!

 

 Aandachtspunten bij de keuze van een beveiligd kassasysteem

Beveiliging van de kassa zelf betekent in het merendeel van de gevallen beveiliging van de geldlade, het meest delicate onderdeel van een kassasysteem. Deze beveiliging kan op verschillende manieren ingevuld worden en gebeurt doorgaans op maat van uw zaak en uw specifieke eisen en verwachtingen. Een beveiligd kassasysteem kan bestaan uit een geldlade met beveiligde en/of verborgen drukknoppen of een combinatie van beide in een systeem met meerdere drukknoppen. Ook een systeem met sleutel, eventueel gecombineerd met camerabewaking en een alarminstallatie, behoort tot de mogelijkheden.

 

Waarom is de beveiliging van uw kassasysteem belangrijk?

Onthoud dat dieven, inbrekers of indringers met slechte bedoelingen altijd eerst de plaats met de meest waardevolle inhoud zullen zoeken, in dit geval vaak de kassa. Deze verstoppen zoals u in een privésituatie met kostbare bezittingen zou doen, is in een professionele omgeving niet evident.  Daarom is het investeren in een beveiligde geldlade als onderdeel van uw kassasysteem, al dan niet in combinatie met camerabewaking van de plaats waar de kassa zich bevindt, een goed alternatief om u te behoeden voor de rampzalige gevolgen van diefstal.

 

Wat u verder nog moet weten over beveiligde kassasystemen

U kunt een “vooraf” beveiligd kassasysteem aanschaffen, maar de meeste gespecialiseerde firma’s hebben ervaring met afrekensystemen en bieden oplossingen op maat van uw zaak aan. Dit geeft u de mogelijkheid om een kassasysteem te laten ontwerpen dat voor u het meest gebruiksvriendelijk en efficiënt is op het gebied van beveiliging. Benieuwd naar de mogelijkheden van zulke beveiligde kassa’s op aanvraag? Op basis van enkele eenvoudige criteria kunnen wij u in contact brengen met experts ter zake die de verschillende opties haarfijn voor u uiteen kunnen zetten en u gedetailleerd advies kunnen bieden: vraag dus vandaag nog uw persoonlijke offertes aan bij meerdere professionals en maak uw keuze!

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kassasystemen ?