De voordelen van een draadloze bestelterminal

Een draadloze bestelterminal is een significante vooruitgang voor de klanten én werknemers van uw horecazaak. Ontdek de voordelen van het systeem en bekom gratis offertes!

Het valt niet meer te ontkennen: in een moderne horecazaak zijn de dagen van het bestellingsboekje geteld. Pen en papier maken net zoals op alle andere vlakken plaats voor een moderne versie van bestellingsregistratie: de draadloze bestelterminal. Overweegt u ook om uw zaak een grote stap dichter richting technologische verbetering te brengen? Lees dan zeker eerst deze inleiding en ontdek alles wat u moet weten over de draadloze bestelterminal!

 

Wat is een draadloze bestelterminal?

Met een draadloze bestelterminal kan de ober aan de tafeltjes zelf de bestelling rechtstreeks invoeren in een elektronisch apparaat. Dit toestel staat via Bluetooth in directe verbinding met de bar en/of keuken en geeft zo onmiddellijk de bestelling door. Bovendien wordt tegelijkertijd de bestelling ingevoerd in het kassasysteem zodat obers geen dubbel werk meer moeten verrichten. Er zijn uitvoeringen met gewone drukknoppen maar de meest moderne draadloze terminals bestaan in versies met een touchscreen om het gebruikscomfort nog meer te verhogen!

 

Een draadloze bestelterminal: hoe werkt het?

Deze handige systemen zijn dubbel draadloos: dankzij de krachtige batterij gaat de mobiele bestelterminal een volledige dag en/of avond mee én dankzij de Bluetooth verbinding met kassa en keuken kan alle informatie draadloos doorgegeven worden. De nieuwste generatie draadloze bestelterminals biedt de gebruiker bovendien andere handige informatie zoals een overzicht van het aantal bezette tafeltjes in de zaak, de prijzen van de dranken en/of gerechten op de kaart en het totaalbedrag van de openstaande rekening per tafeltje.

 

Waarom kiezen voor een draadloze bestelterminal?

Dat de invoer van een draadloos bestel- en betaalsysteem een significante verbetering zal zijn voor uw klanten én uw werknemers, ligt voor de hand. Even de voordelen van het systeem voor u op een rijtje:

  • Tijdsbesparend: een ober hoeft niet meer over en weer te lopen tussen keuken, bar en zaal of terras om bestellingen door te geven en te noteren. Doordat de draadloze bestelterminal rechtstreeks in verbinding staat met de keuken en de kassa, gebeurt dit allemaal automatisch.
  • Minder kans op fouten en dus geldbesparend: de kans op het fout noteren van bestellingen of misverstanden door slecht leesbare notities wordt dankzij dit draadloze bestelsysteem gereduceerd tot een minimum, waardoor u geen geld meer verliest dankzij dergelijke vergissingen.
  • Gebruiksvriendelijk: de draadloze terminals zijn speciaal zo ontworpen dat ze gemakkelijk te hanteren zijn met duidelijke knoppen en aanduidingen. Uw werknemers zullen de overstap naar deze moderne bestelmanier dus vlotjes en zonder veel problemen kunnen maken.
  • Verhoogt de klantentevredenheid: omdat het risico op fouten bij het opstellen van bestellingen en rekeningen dankzij het draadloze bestelsysteem nagenoeg nihil is, zullen ook uw klanten hier merkbaar baat bij hebben, wat de reputatie van uw zaak alleen maar ten goede komt.

Goed om te weten:
Onderzoek heeft uitgewezen dat mits juist gebruik de invoering van een draadloze bestelterminal een investering is die zichzelf op korte termijn terugbetaalt dankzij een verhoogde omzet van maar liefst 30%!

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kassasystemen ?