Kassaprinter : nuttige info

Waar vroeger de kassa’s voorzien werden van handmatig in te rollen kassarollen zijn er nu al innovatieve kassasystemen met een ingebouwde of losse kassa printer er naast. Door de laatste technische snufjes is de kassa printer van tegenwoordig vaak al voorzien van een automatische snij inrichting, een ongekende hoge snelheid van soms wel 6 regels per seconde en een grafisch geheugen waardoor het mogelijk is om een logo te printen. Het is al bewezen dat deze printers ideaal zijn voor uitbaters in de horeca en hotelbranche, vak- en detailhandel en de administratieve sector. Redenen genoeg dus om eens te kijken of de aanschaf van een kassa printsysteem wat voor uw bedrijf is.

 

Wat zijn de voordelen van een losse kassa printer?

Het belangrijkste voordeel van de aanschaf van een kassaprinter is toch wel de efficiëntie verhoging. Vooral in een horeca bedrijf komt de printer enorm tot zijn recht. Zo zal de bediening met een mobiele kassa in de hand naar de gasten gaan om de bestelling op te nemen. De bestelling voor de drankjes komt uit de printer bij de bar en die van het eten uit de printer in de keuken. Dit scheelt al minuten tijd, het is hygiënischer doordat de tickets niet door meerdere handen worden aangeraakt en het werkt veel efficiënter. De gasten hebben sneller hun drankjes en gerechten wat ook de positieve uitwerking heeft op de klanttevredenheid. Dus even de voordelen op een rij:

  • Efficiency verhoging
  • Tijdsbesparing
  • Kostenbesparend
  • Hygiëne verhoging
  • Klanttevredenheid verhoging
  • Mogelijkheid tot aansluiten meerdere kassa printers

 

Bonprinter in een winkel

Naast de horeca en hotelbranche is een printer voor kassa ook zeker aan te raden aan uitbaters in de retail. Denk bijvoorbeeld aan de ruimtebesparing die ontstaat als de printer in combinatie wordt aangeschaft met een kassa computer systeem. Deze zijn vaak klein en bestaan meestal uit een klein beeldschermpje met een kassalade die verzonken is in de toonbank. De printer kan dan onder de toonbank worden geplaatst waardoor de kassierster een prima overzicht krijgt op de counter. waardoor er ruimte en overzicht wordt gecreëerd. Daarnaast is ook het grafisch geheugen een goede aanwinst voor in een winkel. Er kunnen logo’s en andere benodigde afbeeldingen op een bon worden gedrukt.

 

Ik zoek een printer voor bij mijn kassa

Als u op zoek bent naar kassaprinters is het goed om te kijken of er niet direct ook behoeft is aan een heel computer kassa systeem. Vaak wordt namelijk een compleet systeem met printer aangeboden. Alles is geheel afhankelijk van de noden van uw bedrijf. Beschikt uw bedrijf al over een kassa systeem? Waar liggen de verbeterpunten? Heeft u naast een printer ook nog andere accessoires nodig bij uw kassa systeem? Zoals bijvoorbeeld een geld schuif of een scanner. Zorg dat u alles in kaart brengt zodat u de leveranciers een duidelijk beeld kan schetsen van uw situatie. Vraag meerdere offertes op en vergelijk deze dan op basis uw noden. Op deze manier weet u zeker dat u straks de best passende kassabonprinter aan heeft geschaft.

Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kassasystemen ?