Zoek

Search

Kassasystemen met een weegschaal

Verkoopt u artikelen die gewogen dienen te worden voorals ze kunnen worden afgerekend? Klanten zelf laten afwegen is niet erg klantvriendelijk en kan foutieve wegingen opleveren. Een kassasysteem met een automatische weegschaal is dus een goede oplossing. lees er hier over!

Lire plus »

Hoe werkt mobiel betalen?

U zult het steeds vaker horen, u kunt binnenkort ook betalen met uw mobiele telefoons. Bij sommige winkels is het al een optie en het zal ook niet lang duren voordat het bij meerdere filialen kan. Hoe het werkt en wat de voordelen zijn? U vindt het hier!

Lire plus »

De vlugste manier: werken met een kassa scanner

Voor de meeste mensen is het wachten aan de kassa een tijdslopende bezigheid die ze eigenlijk zouden willen vermijden. Eerst en vooral moeten ze hun geld daar afgeven, wat velen echt niet positief vinden en ten tweede vinden ze het echt een vervelende kwestie als ze té lang moeten aanschuiven in een rij. Een snelle werking van uw kassa is dus van groot belang. U houdt er uw klanten tevreden mee en bovendien is het ook aangenamer werken voor uw medewerkers. Het gebruik van een kassa scanner kan dus heel veel voordelen opleveren, zowel voor uw klanten als voor uzelf als uitbater.

Lire plus »

Elektronische kassa: voor wat hoort wat volgens de horeca

Om de verlaging van het BTW-tarief te compenseren is men met de verplichting op de proppen gekomen dat men in een horecazaak verplicht een elektronische kassa moet aanschaffen. Dit vooral om de fraude tegen te gaan. Voor iedere horecazaak waar maaltijden die ter plaatse genuttigd worden minstens 10% van de omzet uitmaken moet men een geregistreerde kassa aanschaffen waar men eigenlijk niets meer kan aan aanpassen. Dit is alvast een verplichting voor horeca-uitbaters dus voor die zelfstandigen is het zeker en vast hoog tijd om dringend een elektronische kassa aan te schaffen. Maar ook voor uitbaters van andere winkels en etablissementen is een elektronische kassa t een toestel dat zo goed als noodzakelijk mag beschouwd worden.

Lire plus »

De veelvuldigheid van een kassaprogramma

Voor elke sector bestaat een kassaprogramma dat gemaakt is op basis van de behoeftes en specifieke vereisten voor die specifieke activiteit. Zo weten we bijvoorbeeld dat het voor een retailzaak totaal anders is om met klanten af te rekenen dan in een hamburgertent of een grootwarenhuis. Iedere sector heeft zo zijn eigen specifieke vereisten voor hun kassaprogramma en daar wordt door vele leveranciers perfect op ingespeeld.

Lire plus »

Uw winkel kassasysteem op maat volgens uw behoeftes

Hebt u plannen om zelf een winkel op te starten? Dit is uiteraard een grote stap en om ervoor te zorgen dat alles goed en vlekkeloos verloopt zal u heel wat uurtjes spenderen aan het inrichten en aankopen van al uw benodigdheden. Een eigen winkel heeft uiteraard heel wat voordelen want u bent vanaf nu uw eigen baas en regelt zelf uw uren. Maar uiteraard is de winkeluitrusting ook iets waar men goed moet over nadenken en vooral ook uw winkel kassasysteem moet volledig aangepast zijn aan uw producten en behoeften.

Lire plus »

Is een geregistreerd kassasysteem verplicht?

Uitbaters van een zaak waar geregeld maaltijden worden geconsumeerd moeten hun klanten een zogenaamde vereenvoudigde factuur meegeven. Vroeger gebruikte men hiervoor gewoon een bonnetje maar dit is door de nieuwere wetgeving niet altijd meer voldoende. Hier moet men een geregistreerd kassasysteem aanschaffen, dat het bonnetje vervangt. De regels zijn van toepassing op zaken waar men meer dan 10% van hun omzet haalt uit ter plaatse genuttigde maaltijden. Alleen voor café’s en frituren geldt hier een uitzondering.

Lire plus »

Kassa voor in de horeca

Heeft u een horecazaak en bent u op zoek naar een aangepaste kassasysteem? Om een goede keuze te kunnen maken moet u verschillende aanbiedingen vergelijken. Hierbij vindt u voorbeelden van offerte-aanvragen die een snel en gunstig antwoord gekregen hebben. Maak ook uw eigene aanvraag en ontvang gratis meerdere offertes van erkende leveranciers in België.

Lire plus »

2dehands kassa: een unieke kans!

Voor startende bedrijven is een 2dehands kassa heel vaak een verleidelijke keuze. Om wat voor bedrijf het ook gaat, wanneer u rechtstreeks zaken verkoopt aan klanten hebt u een kassasysteem nodig om alle transacties goed in het oog te kunnen houden. Er bestaan kasregisters in alle mogelijke formaten, met de meest diverse mogelijkheden en voor de meest uiteenlopende prijzen. Maar omdat startende ondernemingen vaak geen kapitaal op overschot hebben en daarmee het liefst investeringen doen die deze meeste meerwaarde creëren, opteren ze liever voor kasregisters tweedehands dan er nieuwe aan te kopen. Vaak vervullen die de basistaken even goed als nieuwe toestellen. Het is een unieke kans om de startkosten te drukken. In een latere fase kan dan nog altijd een nieuw toestel met meer mogelijkheden worden aangekocht.

Lire plus »

Kassasystemen horeca: nuttige tips

Alle hotels, restaurants en cafés zouden niet kunnen draaien zonder hun kassasystemen horeca. In geen enkele sector worden zo veel rechtstreekse transacties gesloten met klanten en is het bijhouden van die transacties zo’n ingewikkelde klus. Zonder kassasystemen horeca zou dat gewoon zelfs ondoenbaar zijn. Ter vergelijking: wanneer een klant komt afrekenen aan de kassa van een supermarkt moet er in essentie niet veel meer gebeuren dan een optelsom van alle producten. Vergelijk dat eens met het bijhouden van wat een klant die enkele dagen op hotel verblijft allemaal verbruikt (de kamerkost, het ontbijt, de minibar … ). Om al die complexiteit te kunnen bolwerken, moeten kassasystemen horeca zeer performant zijn. Bovendien legt de overheid aan kassasystemen horeca ook nog eens bijzondere eisen op.

Lire plus »

Horecamateriaal voor de kassa

Of het nu gaat om tavernes, restaurants of hotels … allemaal hebben ze voortdurend nood aan horecamateriaal voor hun kassa. Dat geldt natuurlijk net zo goed voor andere handelszaken, maar toch is het belangrijk om aan te stippen dat er bijzondere eisen worden gesteld aan dit soort horecamateriaal:

Lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kassasystemen ?