Zoek

Search

Een barcode scanner kopen

Heeft u barcodescanners nodig? Companeo vindt voor u de beste oplossingen. Maak uw offerte-aanvraag en u ontvangt VRIJBLIJVEND meerdere offertes van erkende leveranciers. Hierbij vindt u een lijst van aanvragen die aangepaste aanbiedingen ontvangen hebben:

Lire plus »

Een betaalterminal kopen of huren

Wilt u een betaalterminal huren of kopen? Hieronder zijn er voorbeelden van aanvragen voor offertes die een positief antwoord kregen: Maak ook uw aanvraag en ontvang GRATIS meerdere offertes van erkende betaalautomaten leveranciers binnen de 48uur!

Lire plus »

Een pin automaat huren of aanschaffen

Heeft u een pinautomaat voor uw winkel of uw horeca onderneming nodig? Companeo biedt GRATIS offertes van erkende betaalautomaten leveranciers in gans België aan. Als voorbeeld vindt u hieronder offerte-aanvragen die een succesvolle antwoord gekregen hebben: doe hetzelfde en ontvang aangepaste offertes binnen de 48uur!

Lire plus »

Kasregisters tweedehands: een goede keuze?

Voor startende bedrijven is kasregisters tweedehands aankopen heel vaak een verleidelijke keuze. Geen enkele taverne, bakker of slager kan zonder een kassa om een goed overzicht te houden over alle verkoopstransacties met de klanten. Maar omdat startende ondernemingen vaak geen overschot aan liquide middelen hebben, opteren ze liever voor tweedehands kassasystemen dan er nieuwe aan te kopen. Maar is dat ook een verstandige keuze?

Lire plus »

Een kassa huren: een goed idee?

Voor beginnende bedrijven is huren kassa dikwijls een erg interessante – zij het nog weinig gebruikte – optie. Wat voor bedrijf u ook hebt, in welke sector u ook actief bent, wanneer u rechtstreeks zaken verkoopt aan klanten hebt u een kassa nodig om alle transacties goed in het oog te kunnen houden. Een kassa bestaat in alle mogelijke formaten, met de meest diverse mogelijkheden en voor de meest uiteenlopende prijzen. Maar omdat startende ondernemingen vaak geen middelen op overschot hebben, kan huren kassa voor hen interessanter zijn dan kopen kassa. Het huren kassa is voor hen een unieke kans om de startkosten te drukken. Een kassa kopen kan altijd later nog, wanneer er meer financiële middelen voor handen zijn.

Lire plus »

Kasregisters: prijzen

De kasregisters bestaan in alle mogelijke formaten, met de meest diverse mogelijkheden en voor de meest uiteenlopende prijzen. Zeer eenvoudige kassaregisters die prijzen optellen en een bonnetje afdrukken met daarop alle transacties, hoeven u niet veel te kosten. Maar indien u bereid bent om wat meer geld op tafel te leggen voor uw kassasystemen, zult u zich die investering zeker niet beklagen. De meer gesofisticeerde kassa systemen zitten namelijk boordevol functies die u zullen helpen om:

Lire plus »

Kasregister: hoe een keuze maken?

Een kasregister hebt u altijd nodig, hoe groot of hoe klein uw onderneming ook moge zijn. Vanaf het moment dat u directe, on-site transacties doet met klanten, hebt u een kasregister nodig om een goed overzicht te houden over alle verkoopsacties. Er bestaan kassaregisters in alle mogelijke formaten, met de meest diverse mogelijkheden en voor de meest uiteenlopende prijzen. Een zeer eenvoudig kasregister kan prijzen optellen en een bonnetje afdrukken met daarop alle transacties die voor de klant zijn gedaan. Maar een kasregister is natuurlijk veel meer dan enkel maar een luxueuze rekenmachine en printer in één. Zelfs het simpelste kasregister systeem kan vandaag de dag productcodes opslaan zodat het gemakkelijker wordt om alle verkoopsbewegingen te volgen.

Lire plus »
Wij kunnen u helpen leveranciers, te vinden door antwoord te geven op slechts enkele vragen
Hebt u reeds een kassasystemen ?